Todoroska♥ Администратор
Број на мислења : 594 Reputation : 14 Член од : 2011-05-05 Години : 39
| Предмет: ЕКСКЛУЗИВНО: КИКО СО НОВА РОДЕНДЕНСКА ТЕТОВАЖА Саб 07 Апр 2012, 09:50 | |
| Ексклузивно Музика24 ве информираме дека Кико ја направи 5-та тетоважа на своето тело. Останатите 4 не знаеме каде точно се наоѓаат, но последната која тој ја напреви во средата се наоѓа на рацете. -Тетоважата ми е 5-та по ред и е подарок за мојот 20-ри роденден од една моја драга личност. Тетоважата ја правев кај Роберт Китановски во средата утрото од 10 часот. Таа всушност претставува почетниот текст од песната "Drop the world" од Лил Вејн и Еминем... "I got ice in my veins, blood in my eyes, Hate in my heart, love in my mind, I seen nights full of pain, days of the same, You keep the sunshine, save me the rain...", а овој текст го истетовирав затоа што секој човек си има кризен период во животот и му иде да отера се у к*урац т.е. како што вели самата песна "So I pick the world up and I'm a drop it on your fuckin' head..." - изјави Кико за музичкиот портал Музика24. Кико денес 7-ми април го слави 20-от роденден. Музика24 му го честита роденденот и му посакува многу нови хитови, многу здравје и се разбира нови тетоважи. Среќен роденден! Чекаме торта превземено до музика24.ком.мк | |
|
Ana.Kiko Модератор
Број на мислења : 247 Reputation : 11 Член од : 2011-05-08 Години : 30 Местолокација : скопје
| Предмет: Re: ЕКСКЛУЗИВНО: КИКО СО НОВА РОДЕНДЕНСКА ТЕТОВАЖА Саб 07 Апр 2012, 15:01 | |
| | |
|